Hromirane šipke/klipnjače

U ponudi imamo različite hromirane klipnjače/šipke koje se koriste za izradu hidrauličnih/pneumatskih cilindara i vodilica. Dostupne su u dimenzijama od Ø 18 mm do Ø 100 mm.


U ponudi su i u različitim materijalima, kao što su: CK – 45, 42Crmo4, 20Mnv6, INOX, Nikrom, kaljene i dvaput hromirane. Vanjska obrada klipnjače je u toleranciji f7. Debljina nanosa kroma iznosi od 10 do 25 my (ovisno o promjeru klipnjače).

U teškim se uvjetima rada (građevinarstvo, rudarstvo, poljoprivreda, šumarstvo…) preporučuju induktivno kaljene ili dvojno hromirane palice. Za ekstremne vremenske uvjete se koriste hromirane klipnjače izrađene od INOX ili Nikrom materijala. Naše klipnjače odgovaraju najvišim standardima, izrađene su od najkvalitetnijih materijala te imaju certifikate.

Nasa firma, kao vodeći proizvođač hidrauličkih cilindara u BiH, svjesno je ključne važnosti ugradnje kvalitetnih hidrauličnih materijala (komponenti), stoga u cilindre ugrađujemo klipnjače najviše kvalitete. Klipnjače vam možemo razrezati na željene dimenzije ili se mogu obraditi prema vašim željama.